Wij zijn Jalko.nl

Start van Jalko.nl

Jalko.nl is in 2020 opgericht onder KVK-nummer 80955916 en gevestigd op de Guldenroede 6 in Nieuwegein.

Wij zijn gestart uit een hobby om leuke producten aan te bieden voor een leuke prijs. Zo zijn we begonnen met het in- en verkopen van studieboeken. 

Studenten die hun studie hadden afgerond of die met hun studie waren gestopt, verkochten hun studieboeken aan ons om daar een leuk zakcentje aan over te houden. Diezelfde boeken verkochten wij aan nieuwe studenten die zo veel goedkoper hun studieboeken konden aanschaffen. Hier is de liefde voor ondernemen in de retail ontstaan en verder gaan groeien. Want hier merkten we dat we belangrijke producten aan konden bieden aan studenten die zo een hoop van hun (vaak) krappe budget konden besparen. Zo leerden we hoe leuk het was om een product te leveren waar je een ander mee helpt en blij mee maakt. 

 

Jalko.nl van nu

En zo groeide het verder tot het bedrijf dat we op dit moment zijn.  De in- en verkoop van studieboeken is veranderd naar de in- en verkoop van allerlei nieuwe producten. Jalko.nl richt zich momenteel op het verkopen van kwalitatief goede producten waar u als klant een lage prijs voor hoeft te betalen.  Daarbij blijft het doel om elke klant verder te helpen en blij te maken met zijn of haar aankoop. Daarom streven we naar een snelle behandeling van vragen en/of klachten (binnen 12 uur) en hebben we een snelle en betrouwbare leveringsbelofte.

 

Klantbeoordelingen

Jalko.nl verkoopt sinds 2020 ook via Bol.com. Jalko.nl is een betrouwbare partner van Bol.com en verstuurt jaarlijks duizenden producten naar klanten in Nederland en België.  In de jaren dat we verkopen via Bol.com, hebben we nog geen deadline gemist en geen enkele bestelling van een klant moeten annuleren. Ons doel om daarmee een betrouwbare partner te zijn zorgt ervoor dat we tevens betrouwbaar zijn voor u als klant. Bol-klanten beoordelen ons met een 8.5/10. Een score waar we trots op zijn, maar die tegelijkertijd ook ruimte geeft voor verbetering. Daarom staan wij altijd open voor feedback.

 

Webwinkelkeurmerk

Sinds 2022 is Jalko.nl aangesloten bij het Webwinkelkeurmerk. Met deze investering hopen wij meer kennis en ervaring op te doen om onze website duidelijker, gebruiksvriendelijker en completer te maken zodat we u als klant nog beter kunnen bedienen.

 

Wat maakt ons nou anders?

Het doel om goede en leuke producten te kunnen leveren tegen goede prijzen, is een leuk en uitdagend doel. Van ons vergt dit een goede verbinding met leveranciers om kansen te vinden en een goede band met onze klanten waar we graag feedback van ontvangen. Wij richten ons daarbij vooral op betrouwbaarheid. Geen annuleringen, geen gemiste deadlines voor verzenden en een snelle afhandeling van klantenvragen is daarin belangrijk. Wij denken dat wij op deze manier het vertrouwen gaan krijgen om steeds meer producten te kunnen aanbieden en steeds meer klanten blij te maken.

 

Onze gegevens

Jalko;

E-mailadres: info@jalko.nl  

KvK-nummer:80955916

Btw-identificatienummer: NL003622329B62

 

Vestigingsadres Jalko:

Guldenroede 6

3434 CM te Nieuwegein;

Betreft geen bezoekadres;